bloggpaus

Har bloggpaus här men jag bloggar på www.nhryttare.blogg.se
så ni vet! (:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ba Ba Ba

 

förklaring

sorry att jag har inte bloggat men det har vart fullt upp med den nya bloggen och få den bra och snygg! så om ni vill se den nya bloggen klicka då här ↑ .
men har inte så mer att säga nu ska jag klä på mig och blåsa håret sen åker jag till skolan först har vi profil (idrott) sen har vi idrottslektion efter! aja men nu måste jag gå hejdå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NY BLOGG

Hejhej, nu har jag och Malin skaffat en blogg tillsammans , den heter http://nhryttare.blogg.se/
Eftersom vi tränar NH med våra hästar så tänkte vi kommer lägga upp videos hur vi lär dom och när vi rider och det!
så det blir skit bra! ;) hehe aja men hoppas ni följer den bloggen oxå! Aja men nu ska jag skaffa en tifällig design och det på den bloggen! :> så ni få ha det så bra ! :>

godmorgon

sorry för dålig uppdatering eller hur det heter .. men iaf ska snart blåsa håret , men jag orkar inte åka till skolan .. aja för har vi profil, sen idrott och då ska vi konditions träna med pulsklockor , sen ikväll har man fotbolls träning, så idag blir det mycket springning.. det är bra ! men nu måste jag göra nått annat annars kommer jag inte komma till skolan .. aja men ses ! :> juste iförr går asså i söndags träffade jag andrea ! hon sov hos mig, saknat henne skit mycket ! men aja ni få ha det så bra !