Angels on the moon

Hejhej , lyssnar musik på spotify på mobilen , kollar på gamla låtar och hitta en gammal och bra , sök på spotify eller youtube som rubriken heter ! Åhh jag kommer ihåg att jag lyssna på den här hela tiden! Jag inte så mycket mer och säga så hejdå! Hare bra!:)


Mobilinlägg

Hej, ja jag har inte orkat bloggat ! Igår var jag i stallet med Malin för jag kunde inte träna eftersom jag har ont i halsen... Men ska snart borsta tänderna sen så går jag till bussen! Kan inte träna på torsdag heller .. Idag har vi gympa och vi ska spela fotboll men kan inte vara med !!:'((( när det är nått kul på gympan så är jag sjuk !:'((( Aja men nu har jag inget mer och säga så hejdå! Ni får ha det bra!:)


vinnare av veckansblogg

vann inte du ? då har du en till chans här under! ↓
vinnare utses om en vecka !

SVERIGE VANN

Hejhej , vart en lång dag idag ! gick upp kl9 skulle stå i kiosken 10 , sen skulle jag döma kl13 sen efter det åkte jag med emmelina dit hon rider, hon rider på islandshästar! :) kom hem kanske 8 , sen vare eurovisen song contest kl 9 så satt och kolla på det och Loreen vann! så nästa år ska jag åka till stockholm och kolla på det ! (a)
men imorgon ska jag på match , vi ska möta ludvika så jag måste vila så måste typ sova nu !
så hejdå! :)

15 dagar kvar tills sommarlovet!

Hejhej :)
gick upp kvart över sju , tog på mig kläder, sminka mig och sen så satt jag upp håret ! orka inte fixa det så.. men iaf slutar 4 idag ska ta bussen hem , har fotbolls träning idag, det verkar som att det kommer bli fint väder idag med! jag har fått en rad från igår ! :D men har inte så myckert mer att säga så ni få ha det så bra !
juste kom ihåg veckansblogg! ;)

Sunny today

Hejhej , var på träning igår ! Sen drog jag hem och duscha och packa sen drog jag till Andrea , sov kvar där det var tur annars hade hon åkt till skolan idag fast vi var lediga ! Men vi vaknade typ halv 12 sjukt skönt sen drog vi till skogsbo sen drog vi in till stan sen hem till mig sen låg vi och stekte i solen typ 2 timmar sjukt SKÖÖNT haha Aja skola imorgon , lite mindre kul . Men var inne på synsam och fixa så jag kan få ta mopedkort ! (a) men har inte så mycket mer att säga så ni får ha det bra !


VECKANSBLOGG

Utser vinnaren på söndag !

Stand Up , For The Champions


Fredag!

Hejhej ,sitter och kollar på lets dance ! På söndag är det hemma match kl 5 ! :-) längtar !! Men har inte så mycket och säga så hejdå!


före och efter

Tog kort på Fanta nyss eller kanske en halvtimme sen men aja har redigerat två bilder ! :D
kommentera vad ni tycker ! :D

slutade 10

Hejhej , ja när jag vakna så var det ström avbrott och när jag kom till skolan hade inte dom heller nån ström så vi hade en lektion sen fick vi åka hem för vi skulle inte få nån mat , sen är man ledig imorgon och på fredag ! :D
väntar på att malin ska sluta sen drar vi till stallet ! :D
men har inte så mycket mer att säga så hejdå!

Svar på kommentar

josefine :) om Young Wild And Free:
Det stog på någon video du hade gjort att du kommer sakna Zoe, ska hon bort? :o

BTW: love your blogg!! :D
Svar: ja det gjorde , ja hon ska säljas , hon som äger hästen ska bli polis så ho har itne tid för henne .. :/
Tack :D

Young Wild And Free


7-1

Hejhej , ska kolla på bb nu ! men jag var ju på ffotbollsmatch idag och vi vann med 7-1 ! :D jag gjorde 2 mål , men jag har sträck mitt lår i fredags så jag kunde inte ta i när jag sköt .. :/ men vi vann iaf ! :D
har gjort ett videoklipp ska ladda upp det på youtube sen så lägger jag upp det här ! :D hoppade 85cm barbacka idag ! (a) känner mig stolt xD  aja hejdå!

Godmorgon

Hejhej , vaknade halv åtta av mig själv skulle igentligen gått up 20 över 8 för jjag har fotbollsmatch ! :D
yey , fast det är bort match i nånstans kommer inte ihåg.. men aja den dära bilden där nere har Malin tagit som jag har länk där nere , men iaf det där är en ridskolehäst som var min favvo häst när jag red där! fast han är en c-ponny om han hade typ varit en liten storhäst så skulle jag vilja köpa honom ! Gud vad bra han är! Usch vad jag saknar han :( men aja det är livet , men jag letar ju efter häst så om ett tag har jag väll egen häst! :D

We Are Young


Sorry

Hejhej , är inte så bra på blogga .. Hehe
Men iallafall så ska jag döma eller hur det stavar idag för första gången ! Är lite nervös men hoppas det går bra !:-)
Men iallafall så sitter jag och kollar på bb , men har inte så mycket mer och säga så mycket mer så hejdå !:-)


Mobil inlägg

Hejhej , slutade 3 idag fast jag var kvar på läxläsningen och pluggade till kemi ! Vi har prov på fredag .. Kemi är ju SKIT SVÅRT usch ! Men iallafall när jag kom hem så åt jag sen städa jag mitt rum , dammsög ,damma och torka golvet så hela skiten gjorde jag .. Inte kul men det tog inte så länge så det kanske tog 30 min , efter så åkte jag "fiddie" skit kul ! Sen har jag mamma och pappa kollat på film. Kom nyss hem för har vart ute och cyklat med Maya min hund !:-) sen så sitter jag och kollar på hockey ! Fan vad Sverige är bra ! :-D men har inte så mycket mer och säga så hejdå !:)


You Always Make Me Smile

hej , som ni kanske har märkt har jag skaffat youtube ist för videofy.me !
ska sova nu för det är skolaa imorgon .. BLÄ !
godnatt !

Förr och nu


Fredag

Hejhej , står och väntar på bussen och det är skit kallt ! Åhh vart tog den varma solen vägen ??
Idag är det fredag ! Jippi ! Drar ner till stan efter skolan , ska se om jag hittar domarkläder ! Men sen när jag ska hem så måste jag städa så men har inte så mycket mer att säga så hejdå !:-)


Casper one year


1 Maj

Hejhej , ska snart kolla på bidbrother , sen sova eftersom det är skola imorgon och jag har prov!!
åhh skit trökigt , sen efter skolan drar jag och malin till stallet ! :)
på torsdag drar jag oxå till stallet , sen på fredag ska jjag och julia köpa domar grejer eftersom man ska börja döma snart ! :) sen i helgen vet jag inte vad jag ska göra det får jag se då. men idag har det vart en skit skön dag hoppas det är alltid så här skönt ! låg och stekte i solen idag ! vill ju bli brun ! ;) men nnu har jag inte så mycket mer att säga så hejdå!